Land van Cuijk

Verslag Nightbikegroep TOS, seizoen jaar 2018

Verslag Nightbikegroep TOS  jaar 2018
 
 
Ook dit jaar is er weer een groepje van zo’n 7 man in de wintermaanden actief geweest op de woensdagavonden.
We zijn dit jaar ongeveer 11 keer weggeweest
 
 
Via de whatsappgroep werd er door Erik of Twan vooraf een route doorgestuurd. (GPX bestand + routekaartje).
Deze was van tevoren op de computer uitgezet. Er werd rekening mee gehouden met waar we startten: de ene week bij het MFC Oelbroeck in Sint Anthonis(19:00)en de andere week bij supermarkt Spar Kuijpers in Rijkevoort om 19:15uur. De week daarop werd dit gewisseld.
De routes die we fietsten, hadden een lengte van ongeveer tussen de 30 en 35 km. Deze routes gingen over verharde wegen, maar ook over spannende paadjes door de omgeving. Zo kwam het wel eens voor dat de voorgestelde route niet te fietsten was, omdat er plotseling een grote sloot op de route lag, die niet bij het uitzetten ontdekt was. Helaas dan maar omdraaien en een nieuwe route zoeken.
We hebben onder weg best veel schik en dat wordt ook door iedereen erg prettig ervaren; het gaat niet om snelheid of moeilijkheid.
Wat we wel belangrijk vinden: samen uit samen thuis.
Het gaat ons er wel om, om samen op de donkere, meestal koude woensdagavonden, even lekker een uurtje of 2 buiten te sporten.
Bij slecht weer blijven we lekker thuis bij de kachel.
Het geeft voor de deelnemers een voldaan gevoel dát we zijn weggeweest.
 
Heb je een keer zin om mee te gaan, dan is dat geen probleem. Je hoeft niet gelijk een grote, sterke lamp aan te schaffen, er zijn in de groep nog wel extra lampen die je kunt lenen.
Je kunt je aanmelden via de whatsappgroep. Contactpersoon is Erik Willems.
Graag een keer tot ziens!
 
 
Nightbikegroep TOS