Zondag 16 december Tos Winter Veldtourtocht

WINTER VELDTOERTOCHT TOURCLUB OPLOO-SINT ANTHONIS (TOS)

Zondag 16 december organiseert de Tourclub Oploo-Sint Anthonis (TOS) haar jaarlijkse Winter Veldtoertocht in de bossen en over de heide in Sint Anthonis onder auspiciën van de NTFU.

Een pittig parcours is uitgezet d.m.v. linten over de onverharde paden en wegen in de bosrijke omgeving van Sint Anthonis en Oploo. Dit jaar zijn enkele nieuwe verrassende elementen toegevoegd.
Het parcours is geschikt voor de geoefende als ook voor de beginnende mountainbiker. Natuurlijk zijn de veldrijders en bezitters van de fat boys ook van harte welkom. De deelnemers hebben de keuze uit 35 of 50 km te fietsen.
Op de pauzeplaats worden de deelnemers uitgebreid voorzien van drank, soep en een versnapering, dit ter versterking van de inwendige mens.

De start en finish vindt plaats bij MFC OELBROECK, Breestraat 1d, 5845 AX Sint Anthonis.

Men kan inschrijven vanaf 8:30 uur tot 10:00 uur. Er is een bewaakte fietsenstalling. Na de toertocht is er gelegenheid om de fiets af te spuiten en er is gelegenheid om te douchen.

Tot ziens in Sint Anthonis bij de TOS Winter Veldtoertocht.