Help jij ons mee? Uniek evenement op 26 mei in Berg en Dal

Maandag 15 april 2019

Zondag 26 mei 2019, Berg en Dal: Zeven voor leven, dé nieuwe fietsuitdaging van Nederland, het Nederlandse ‘broertje’ van Alpe d’HuZes, waarbij deelnemers geld ophalen voor stichting Kanker Zien. Hoe ze dat doen? Door zeven keer het parcours van ruim 20 km door de prachtige omgeving van de Gemeente Berg en Dal te fietsen en daarbij 2.000 hoogtemeters te overwinnen. Tweeduizend hoogtemeters, gewoon in Nederland!

Doel van de stichting Kanker Zien:kanker in een eerder stadium kunnen diagnosticeren en tumoren daardoor gerichter kunnen behandelen. Hierdoor vergroten overlevingskansen en wordt de kwaliteit van leven na behandeling verbeterd.

Wie wil dat nou niet? Want eigenlijk ontkomt niemand eraan. Iedereen heeft wel een familielid of vriend of vriendin die met kanker geconfronteerd is. Betreft het jezelf, dan wil je het zo snel mogelijk uit je lichaam hebben. Betreft een dierbare, dan wil je er alles aan doen om te helpen. Dan wil je je machteloosheid omzetten in kracht en samen de strijd aangaan. Dat kan! Met jouw inzet draag je er aan bij om die vreselijke ziekte de wereld uit te helpen.

Team Sunweb, paralympiër Tim de Vries en Frits Barend zetten zich samen in met Zeven voor Leven om een verschil te maken in de strijd tegen kanker! Help jij ook mee?

We hebben vele functies waarbij we jouw hulp kunnen gebruiken, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat of de dag of dagen ervoor en sommige functies, zoals een websitebeheerder met ervaring in Joomla, nu al. Op zevenvoorleven.nl/vrijwilligers vind je wat we te bieden hebben en wat we van je vragen. Lees hier meer informatie over de vrijwilligersfuncties bij Zeven voor Leven.

Samen kunnen we de strijd tegen kanker aan. Schrijf je daarom in als vrijwilliger
voor
Zeven voor Leven!