Eendags-toertocht zaterdag 1 juli naar Sankt Tönis

Zondag 18 juni 2017
Zaterdag 1 juli is de eendags-toertocht van Sint Anthonis naar Sankt Tönis en terug.
De start is gepland om 08.30 uur bij van der Rijt!
We fietsen dan naar Sankt Tönis waarbij het gedeelte naar de Duitsegrens door ons wordt uitgezet. De wielerclub uit Sankt Tönis verzorgt de route verder in Duitsland.

In Sankt Tönis nemen we uitgebreid de tijd voor een lunchpauze, waarna we weer via een andere route terug fietsen naar Sint Anthonis. We rekenen erop dat we rond vier á vijf uur weer terug in Sint Anthonis zijn!
We zijn momenteel nog bezig met de exacte route uit te zetten en afspraken te maken met de wielerclub uit Sankt Tönis

We hopen op een grote opkomst. De snelheid zal voor niemand een probleem hoeven te zijn!!!

Reken wel op ongeveer 150 km op en neer.

We willen graag weten of hier voldoende animo voor is,  dus heb je intersesse geef je dan snel op!

KLIK HIER!