Land van Cuijk

FIETSWEEKEND 2021: op naar Zuid-Limburg!

Vrijdag 22 mei 2020
fietsweekend 2021
FIETSWEEKEND 2021: op naar Zuid-Limburg!

Nadat we helaas het fietsweekend voor het jaar 2020 vanwege de corona-maatregelen af hebben moeten blazen, hebben we snel gehandeld en zijn we op onderzoek uitgegaan naar een nieuwe locatie voor 2021. We hebben een prachtige locatie gevonden (na een tip van Theo van den Elzen), op een prachtige plek:
http://www.groepsverblijf.nl/groepsaccommodatie-op-de-hopschet--groepsverblijf-paradijsvogels-zuid-limburg%2c-epen.html
Deze locatie ligt in Vijlen, Zuid-Limburg. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van veel leden – en ook van de organisatie – in vervulling: fietsen in het mooie Limburgse heuvellandschap. Tot nu toe waren we steeds te laat om een locatie te boeken, omdat alles al bezet was. Nu hebben we direct spijkers met koppen geslagen en zijn we op deze mooie plek uitgekomen.

We hopen jullie snel meer informatie te kunnen geven, maar schrijf de datum dus alvast in je agenda: 4-5-6 juni 2021 Tos fietsweekend.

fietsweekend 2021

fietsweekend 2021
fietsweekend 2021
fietsweekend 2021
fietsweekend 2021

Groepsaccommodatie "Op de Hopschet" is een rustiek groepsverblijf voor maximaal 28 personen.
De accommodatie is een sfeervolle en authentieke 300 jaar oude Zuid Limburgse vakwerkboerderij en heeft iets van een berghut. Sportief sfeervol en stoer. Proef de sfeer van een authentiek vakwerkhuis.

Het vakwerk boerderijtje ligt rustig gelegen midden in Bergdorpje Vijlen en is één van de oudste gebouwen van het dorp.