TOS -clubkampioenschap.

Donderdag 24 mei 2018

13 juni, TOS-clubkampioenschap 2018.

Het betreft een individuele rit van ongeveer 45 km die je fietst met een eigen vooraf opgegeven snelheid.
De start van de clubkampioenschapsritten is tussen 18:30 uur en 19.30 uur bij van der Rijt.

Voor deze kampioenschapsrit geef je vooraf je eigen snelheid op waarmee je de rit gaat fietsen. Tijdens de rit is het niet toegestaan navigatieapparatuur, telefoon, horloge en andere snelheidsmeters mee te nemen. De route wordt vooraf uitgelegd/toegelicht en krijg je daarnaast uitgereikt op papier en wordt dit jaar ook weer uitgepijld.

Wie de rit het dichts bij de door hem/haar vooraf opgegeven snelheid fietst is winnaar van de TOS-clubkampioenschap 2018.

Na terugkomst is er nog een gezellig samen zijn met koffie/fris en koek en zullen de prijzen aan de winnaars uitgereikt worden.

(neem eventueel een vest of jasje mee voor s'avonds na de rit)