start wegseizoen 2019

Maandag 25 februari 2019

Tourclub Oploo-Sint Anthonis start zondag 10 maart met wegseizoen!

voor wie nog op zoek is naar een gezellige fietsclub kan ik onze club "tourclub Oploo-Sint Anthonis" de TOS van Harte aanbevelen.

Kijk voor alle voordelen die onze tourclub u biedt en alle andere informatie op https://www.wielerclub-tos.nl/info/lid-worden/

OPLOO | De Tourclub Oploo-Sint Anthonis (TOS) start op zondag 10 maart met de zondagochtendritten van het fietsseizoen 2019. Vertrekpunt is Tegelhandel Van de Rijt in Sint Anthonis.

"Evenals in voorgaande jaren rijden we weer in twee groepen, die ieder een eigen snelheid zullen aanhouden: De A-groep voor de recreatieve wielrenners en de B-groep voor de geoefende wielrenners".
De eerste ritten op de weg zullen zo'n 50 à 60 km lang zijn, om de conditie op te bouwen. Daarna zullen de ritten langer worden. Er wordt door zowel de A- als B-groep met GPS gereden, waardoor de routes erg gevarieerd en verrassend zijn qua lengte en omgeving. Het ritten programma en de beschrijving van de ritten zijn te vinden op de website. Op woensdag 3 april is de start van de woensdagavond(trainings)ritten. Vertrek om 18.30 uur bij Tegelhandel van de Rijt, De Staat 29 in Sint Anthonis.

Informatie
"Interesse om mee te rijden dan ben je van harte welkom om op zondagochtend of op woensdagavond mee te fietsen en kennis te maken met de club en de sport. Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel". Meer informatie op www.wielerclub-tos.nl.