Land van Cuijk

fietsweekend, VIJF redenen om mee te gaan!

Zaterdag 26 maart 2022

 


FIETSWEEKEND 2022: op naar Zuid-Limburg!
 

Het TOS-Fietsweekend
17-18-19 juni:
VIJF redenen om mee te gaan!

In het weekend van 17, 18 en 19 juni gaan we met iedereen die wil weer op fietsweekend. Nadat we dit twee jaar hebben moeten annuleren i.v.m. corona, gaat het dit jaar ZEKER door! Tot nu toe hebben we een groep van 14 leden die meegaan, waaronder ook enkele fanatieke mountainbikers die alleen op de zaterdag komen om daar een parcours te fietsen in de prachtige omgeving van Vijlen, Zuid-Limburg.

Natuurlijk willen we graag dat de groep groter wordt.

Daarom VIJF REDENEN om mee te gaan met het fietsweekend van de TOS:

1) Het fietsweekend staat altijd garant voor een flinke portie gezelligheid: we hebben tijd om met elkaar te fietsen en gezellig bij te praten!

2) We gaan genieten van de rit en het landschap: we rijden in een rustig tempo via een mooie route naar het Zuid-Limburgse Vijlen. Op zaterdag fietsen we een leuke route in Zuid-Limburg van ongeveer 75 km. We rijden op zondag weer relaxed terug naar Sint Anthonis

3) Natuurlijk zijn we sportief bezig: we maken onze kilometers in een acceptabel tempo. De hoogtemeters komen op het einde, maar zijn zeker te doen! Nogmaals: we fietsen in een dusdanig tempo dat het voor iedereen te doen is en we wachten op elkaar.

4) Voldoende pauzes onderweg: We nemen de tijd om op te genieten op de vele terrasjes onderweg. Zo kunnen we weer bijkomen van de inspanningen en ons opmaken voor het volgende stukje van de tocht.

5) Culinair genieten! Vrijdag bestellen we een goede maaltijd van de Chinees en op zaterdag een gezellige barbecue! Verder hebben we voldoende pauzes om de ‘inwendige mens’ te versterken.

KORTOM: Geef je op voor het TOS-weekend van 17, 18 en 19 juni. Je kunt dit doen via de website (zie onderstaande link, hier vind je ook meer informatie over de accommodatie en de prachtige locatie)fietsweekend 2021

fietsweekend 2021
fietsweekend 2021
fietsweekend 2021
fietsweekend 2021

Groepsaccommodatie "Op de Hopschet" is een rustiek groepsverblijf voor maximaal 28 personen.
De accommodatie is een sfeervolle en authentieke 300 jaar oude Zuid Limburgse vakwerkboerderij en heeft iets van een berghut. Sportief sfeervol en stoer. Proef de sfeer van een authentiek vakwerkhuis.

Het vakwerk boerderijtje ligt rustig gelegen midden in Bergdorpje Vijlen en is één van de oudste gebouwen van het dorp.

Aanmelden

Klik hier voor meer info!