TOS fietsweekend

Beste leden,

Op vrijdag 17 juni t/m zondag 19 juni gaan we naar het Zuid-Limburgse Vijlen.
Een aantal leden heeft  zichzelf al aangemeld, maar er kan nog meer bij.

Deelnemerslijst

Het program​ma:
- vrijdag 17 juni: (tijd nog af te spreken): vertrek vanuit Sint Anthonis. We fietsen als groep naar Vijlen. Onderweg houden we rekening met elkaar en er zullen voldoende rustpauzes zijn, zodat deze rit voor iedereen haalbaar is.
- zaterdag 18 juni: een tocht van ongeveer 75 km. Ook hierbij geldt weer dat het voor iedereen te doen is.
- zondag 19 juni: na een stevig ontbijt vertrekken we weer naar Sint Anthonis.

Maaltijden:
op vrijdag halen we chinees (of iets anders)
op zaterdag hebben we een gezellige barbecue
Op alle dagen geldt dat we genoeg pauzes zullen houden.

De kosten:
De kosten voor het gehele weekend bedragen ongeveer €80,--. De TOS neemt de andere helft voor zijn rekening. Voor de MTB-ers is het bedrag natuurlijk lager en ook hier neemt de TOS de helft van de kosten op zich.
Uiteraard plannen we de routes zoveel mogelijk dat het iedereen mee kan. Aan hoogtemeters zullen we echter niet ontkomen. Wij zorgen voor de accommodatie, pauzes, maaltijden, etc.

Alvast wat voorpret? Klik dan op onderstaande link en geniet alvast van het prachtige Limburgse land.

Er bestaat ook de mogelijkheid om aan een gedeelte van het fietsweekend deel te nemen. Zo is het nu al bekend dat een aantal leden op zaterdag willen gaan mountainbiken. Dat kan! Geef dit dan aan bij de aanmelding.
We hopen op een grote deelname. Gezelligheid staat voorop!

Met vriendelijke groet,
Bestuur TOS