Land van Cuijk

zondag 19 juni Ronde van Nijmegen 

Bonjour TOS-er,

On y va! We hebben er even op moeten wachten maar de 9e Ronde van Nijmegen zal plaatsvinden op zondag 19 juni 2022. Deze editie staat in het teken van la belle France. 🇫🇷

Inschrijven voor deze gezellige toertocht kan nu via onze website. Wees er op tijd bij, want t/m 28 februari kun je gebruik maken van het eerste tarief.

Compleet verzorgde fietsdag - Une super Journée
De routes van 70, 120 en 165 km bestaan uit een mix van pittige klimmetjes afgewisseld met vlakke stukken en glooiend heuvellandschap. Onderweg zorgen we voor uitgebreide en gezellige verzorgingsposten waar je even rustig bij kunt komen en je energievoorraad kunt aanvullen. Na afloop van de tocht ontvang je een welverdiende medaille ter herinnering en kan je met je fietsmaatjes nagenieten op het sfeervolle Fête du Vélo in het gezellige Brakkensteinpark. Du pain, du vin et du fromage staan klaar (het eerste drankje is op onze kosten) en verwachten je voor een potje jeu de boules.

Strava Challenge voor de liefhebbers
Onderweg kun je op een aantal klimsegmenten de strijd aangaan met je fietsvrienden en andere deelnemers. Ben jij de snelste man of vrouw op een van deze We Are Cycling segmenten? Dan krijg je na afloop een tof We Are Cycling winnaarspakket thuisgestuurd!

Wij hebben er heel veel zin in en zien jou en je fietsvrienden graag aan de start op zondag 19 juni 2022 in Nijmegen. A bientôt!
 
     Inschrijven