Land van Cuijk

Herfst veldtourtocht 2020

Zondag 6 september TOS Herfst Veldtourtocht 2020

SUCCESVOLLE HERFSTVELDTOERTOCHT 2020

Onder ideale omstandigheden (droog en een lekker zonnetje) werd op zondag 6 september de TOS Herfstveldtoertocht gehouden. De organisatie had een aantal veranderingen doorgevoerd om de tocht zo veilig mogelijk te laten verlopen: zo was er een aparte in-en uitgang bij de bewaakte fietsenstalling, ook in het MFC Oelbroeck – waar de inschrijving plaatsvond – was terdege rekening gehouden met een veilige afstand. Onderweg was de pauzeplaats dit keer soberder dan normaal ingericht, maar ook deze aanpassing kon rekenen op instemming van de deelnemers. De deelnemers zelf maakten massaal gebruik van de mogelijkheid tot voorinschrijving, wat ook zorgde voor een veilige en snelle doorstroming.
Vele vrijwilligers van de TOS maakten een vlekkeloos verloop van de Herfstveldtoertocht mogelijk. Het parcours was al enkele weken geleden goed onderhanden genomen en wijzigingen in de route maakten dit jaar de tocht weer een stukje mooier dan voorgaande jaren. Het parcours – er kon worden gekozen uit een route van 35 of 50  km – lag er prima bij. En sommige stukken in het parcours blijven een uitdaging: de oude vuilnisbelt is wellicht de grootste.
Om precies te zijn deden 258 deelnemers mee aan de Herfstveldtoertocht. Dat was minder dan vorig jaar, maar gezien de omstandigheden kon de organisatie terugkijken op een succesvol verlopen dag.
Alle vrijwilligers: hartelijk dank voor jullie inzet!
We verwelkomen de deelnemers graag weer op zondag 20 december, als de Winterveldtoertocht van de TOS zal worden gehouden.

Video Herfst Veldtourtocht 2020
‹ Terug naar Foto's