Land van Cuijk

Herfstveldtourtocht 5 september 2021

SUCCESVOLLE HERFSTVELDTOERTOCHT 2021
Herfstveldtourtocht 5 september 2021
Op 5 september is onder een stralende zon met een mooie temperatuur de herfsttourtocht verreden.
In verband met verbouwing van MFC Oelbroeck was de start en de finish bij Blokhut de Hoefse Hut. De nieuwe startlocatie is in de smaak gevallen, iedereen was er positief over. De deelnemers zelf maakten massaal gebruik van de mogelijkheid tot voorinschrijving en er was de mogelijkheid om draadloos te pinnen, wat zorgde voor een veilige en snelle doorstroming.
Vele vrijwilligers van de TOS maakten een vlekkeloos verloop van de Herfstveldtoertocht mogelijk. Het was een prachtige dag om een MTB toertocht te fietsen. Gelukkig dachten daar de bijna 300 deelnemers ook zo over. Eindelijk mochten we weer een toertocht fietsen. Het was al meer dan een jaar geleden dat alles op slot ging.
De organisatie kan terugkijken op een succesvol verlopen dag. We kregen veel positieve reacties en complimenten over de organisatie en het parcours, iedereen was weer blij dat er een tourtocht gefiets kon worden. Alle vrijwilligers: hartelijk dank voor jullie inzet!

We verwelkomen de deelnemers graag weer op zondag 12 december, als de Winterveldtoertocht van de TOS zal worden gehouden.

Wil je ons laten weten wat je vond van de TOS herfstveldtourtocht?
BEOORDEEL

Diverse mensen hebben leuke foto's en filmpjes gemaakt die hier terug te vinden zijn. Hier een leuk filmpje van de herfsttourtocht❗
‹ Terug naar Foto's