Land van Cuijk

Jaarvergadering 25 januari 2019

Op vrijdag 25 januari heeft de TOS haar jaarvergadering gehouden.
Zo'n 40 leden hebben de vergadering bijgewoond waarmee we best tevreden kunnen zijn.

Er is besloten om de helmen van de TOS, die inmiddels zes jaar oud zijn, te vervangen door nieuwe veiligere helmen met het MIPS systeem. Zwart en rood zijn de kleuren van het TOS tenue vandaar dat leden mogen kiezen uit deze twee kleuren. Het fietsenhuis Theo Aben sponsort de helmen actie waarvoor dank.

Aan het einde van de vergadering heeft Theo Aben een kleine loterij gehouden en de gelukkigen gingen naar huis met een leuke attentie.

Tiny Claasssen heeft besloten om zich terug te trekken uit het bestuur van de TOS en de voorzittershamer door te geven aan de nieuwe voorzitter. De nieuwe voorzitter is nu nog niet bekend maar zal door het bestuur in de eerst volgende bestuursvergadering gekozen wordt.

Tiny is op 25 februari 1994 lid geworden van de TOS. Laat dit precies (op een maand na) 25 jaar geleden zijn. Wij willen Tiny daarom vanaf deze plaats namens alle TOS-ers van harte feliciteren met dit 25 jarig-jubileum.
13 jaar geleden in 2006 is Tiny toegetreden tot het bestuur van de TOS en heeft gedurende negen jaar de rol van secretaris vervult tot vier jaar geleden. Vier jaar geleden, in 2015 heeft Tiny de voorzittersrol overgenomen en heeft die tot nu toe met verve vervult.

Wij wensen Tiny nog heel veel gezonde en sportieve jaren toe, Tiny bedankt!
‹ Terug naar Foto's