Land van Cuijk

Vooraankondiging "De Freedom Ride"

Zondag 13 maart 2022

Freedom Ride Logo
 

Op 1 mei 2022 vieren we de vrijheid in Apeldoorn!

De Freedom Ride is een Bevrijdingsfestival maar dan op de fiets! Tijdens de toertocht ontmoeten fietsliefhebbers, militairen, veteranen en politiemensen elkaar als gelijken op de fiets en rijden we samen langs plekken die te maken hebben met het thema vrijheid. Kenmerkend voor de Freedom Ride is de grote pelotonstocht van 110 kilometerVrijheid vier je immers samen. Voor fietsers die liever niet in een peloton fietsen, is er de vrije toertocht van 85 kilometer.

De Freedom Ride komt naar Apeldoorn!
Voor je het weet, is het alweer mei. De maand waarin we alle oorlogsslachtoffers herdenken en de vrijheid vieren. Hopelijk kunnen er weer als vanouds activiteiten en evenementen door het hele land georganiseerd worden. Blok zondag 1 mei 2022 in ieder geval in je agenda, want dan wordt de Freedom Ride verreden vanuit Apeldoorn! Er staat een pelotonstocht van 110 km en een vrije toertocht van 85 km op het programma. Samen met miltairen, veteranen en politie fietsen we langs indrukwekkende (oorlogs)monumenten in de provincie Gelderland.

Op maandag 13 december openen we de inschrijving om 12:00 uur. Wees er snel bij, want de eerste 150 tickets gaan weg met €5 vroegboekkorting.