Land van Cuijk

Opfietsen

Opfietsen | Alles wat fietsen leuker maakt

Fietsen verandert, naast dat de racefietsen steeds meer technische snufjes krijgen, zijn er veel meer automatiseringstools, die het fietsen zelf, routes rijden, het trainen en registreren van de ritten makkelijker maakt. Zo is daar fietsen met GPS niet meer uit ons fietsleven weg te denken.

Jij wil toch ook meer weten over het gebruik van je GPS?

Op deze website staat veel informatie over het gebruik van je GPS toestel, hoe je je GPS moet instellen, routes kunt maken en hoe je je opgeslagen routes kunt analyseren en eventueel daarna weer kunt gebruiken. Het is echt cool! Ik geloof er in dat fietsen met GPS nog veel leuker kan. Als je je GPS apparaat beter beheerst wordt het je ultieme fietsmaatje.

Een route maken klinkt heel gemakkelijk, maar is afhankelijk van het programma wat je gebruikt, het kan via internet, via een programma op je PC. Welke keuze je ook maakt, er zitten voordelen aan, maar ook altijd nadelen. De keuzes die je maakt bij het creëren van de route bepaalt uiteindelijk ook het fietsplezier wat je hebt. Kilometers moeten omfietsen, of over zandpaden fietsen wil niemand, daarom is het goed onder de knie hebben van je fiets GPS een van de belangrijkste dingen en zo maak je fietsen met GPS weer veel leuker. Hoe je bepaalde instellingen doet, maar ook hoe en met welk programma je je rit het beste kunt bekijken. Tevens deel ik mijn eigen ervaringen op en rond de fiets en geef ik je meer informatie over hoe je trainingen goed kunt doen al dan niet in combinatie met een vermogensmeter. Zo wordt fietsen met GPS veel leuker.